A més a més ...

Un cop finalitzada la cursa, al “jardí dels enginys” del complex “la noguera CÀMPING” hi haurà, per tots els participants, servei de massatges, aliments i begudes per a poder recuperar-se de l’esforç.

A més a més, dins del complex de “la noguera CAMPING”hi haurà servei de dutxes i vestidors per tots els participants que ho desitgin. Hi ha una vintena de dutxes amb aigua calenta perfectament equipades.



A part, també hi haurà oberta la piscina climatitzada (amb aigua i ambient a 30º i hidromassatge) per relaxar-se. La entrada pels participants a la piscina serà gratuïta. Podeu veure'n fotos a www.campinglanoguera.com 


També podreu deixar els més menuts al saló infantil del complex.


Per aquella gent que vulgui aprofitar el duatló per passar un cap de setmana amb família o simplement, allargar el cap de setmana, “la noguera CÀMPING” posa a la vostra disposició un conjunt de Bungalows de primera qualitat. Podeu consultar-ne les condicions a www.campinglanoguera.com
 

Els participants de la cursa que, durant el mateix cap de setmana es vulguin allotjar en el complex, gaudiran un 10% de descompte tant en les tarifes d’acampada com en les de bungalow Bàsics i Superiors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario