Normativa

Per tal de participar en el 2n duatló la noguera ESPORT cal complir les normes definides per la Federació Catalana de Triatló. A continuació us deixem un link d’aquesta normativa aquí. Així mateix, cal complir amb els següents punts específics:

-Recordeu dur el vostre DNI per identificar-vos davant els jutges de la FCT alhora de la verificació de bicicletes i equipació per l´entrada a Boxes per la transició.

- És obligatori l’ús del casc durant tot el tram ciclista.

- SEMPRE heu de circular pel vostre carril, NO es pot circul.lar MAI pel carril contrari. NO és permès de retallar corbes. Sobretot remarcar-ho durant la baixada del port de Vilanova de la Sal. A cada corba hi haurà un membre de l’organització amb armilla reflectant i xiulet, avisant als participants.

- El duatleta que sobrepassi la línea de separació de carrils, serà desqualificat automàticament amb targeta vermella i no se’l permetrà continuar. La calçada és prou ampla per baixar amb seguretat. Hi haurà vehicles de control durant tot el recorregut de bicicleta. 
- El participant que llenci brossa a la calçada serà amonestat amb targeta vermella i desqualificat. Respecteu el medi ambient.

- El sector de bicicleta estarà tancat al trànsit, estarà tot el tram senyalitzat, amb punts de control i ordenació del trànsit, però es demana precaució, principalment a la baixada del port de Vilanova ja que els més ràpids trobareu als participants més lents que pugen en sentit invers a la marxa.

- Recordeu que el circuit de Bici serà d’anada i tornada pel mateix lloc.

- La carretera estarà tallada al trànsit pels mossos d’esquadra en tot el seu recorregut.

- Recordeu col·locar-vos el xip al turmell. Si porteu pedals automàtics pel T2 bike, no us col·loqueu el xip a la sabatilla de cursa a peu, ja que a la transició i canvi de calçat, no us marcarà al passar per sobre la cinta de cronometratge.

- Hi hauran dos jutges de la Federació Catalana de Triatló controlant la cursa. Aniran amb vehicles de l’organització.

- Les bicicletes tot terreny (BTT ó MTB) i híbrides estan permeses, sempre que portin rodes llises, sense banyes i amb tots els taps del manillat posats.

-Disposarem de dues ambulàncies per fer el seguiment de la cursa, una situada a Boxes i l´alta al circuït ciclista. Amb equips desfibriladors.

- El temps de tall per a finalitzar la prova es calcula que serà sobre les 13h30' (2h00' de cursa). Temps suficient per tal d’arribar tots els participants, tant mateix, el temps de tall significa que els controls i senyalització de trànsit marxaran del punt on estan ubicats. La qual cosa no vol dir que el participant hagi de retirar-se de la cursa, podrà finalitzar-la tranquil·lament però prenent les precaucions necessàries  donat que circularà per una carretera oberta al trànsit.

La direcció de la prova es reserva el dret a modificar el recorregut o realitzar algun canvi d’última hora per circumstàncies del trànsit,climatológiques o causes majors.

4 comentarios:

 1. Bona nit Aleix,

  Hi haurà medalles per a les categories Cadet, Junior, Sub-23, V1, V2 i V3 i copa per a la General Masc. i Fem i per Equips Masc. i Fem.
  A part, hi haurà una bosa d'obsequis amb productes energètics POWERBAR, un pot de mel de la casa Alemany (productes d'aquest territori), vals descompte, entre d'altres
  Així mateix també es realitzaran diversos sortejos de distanciadors DinoInvdes també d'entre altres articles.
  Tan bon punt ho tinguem tot lligat, ho publicarem de forma oficial en una nova pestanya de la web.
  Esperem que pogueu gaudir al màxim de la cursa així com també de tots els serveis que es posen a la vostra disposició.

  Ens veiem ben aviat!

  ResponderEliminar
 2. Bones, m'agradaria molt poguer fer aquest duatlo, vaig veure que es tencaven avui les inscripcions i com arrossegava una lesió me esperat fins a ultim moment per fer la inscripcio, pensava que avui encara es podria i quan he anat a fer-la he vist que no, hi ha possibilitat de apuntarme??

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Bon dia Xeif,
   Malauradament les inscripcions es van tancar el dijous 7 a les 24h00'. Al anar regulat per la FCT no tenim la possibilitat de inscriure a més participants.
   Per la nostra part ens sap molt de greu no poder comptar amb la teva presencia, tenim moltes ganes de que hi participi com més gent millor i donar a conèixer aquest territori.
   De totes formes et convidem a visitar la zona de la Noguera així com també a que comptis amb aquest Duatló per a posteriors edicions.
   Esperem que estiguis recuperat de la teva lesió!!!

   Eliminar