Sectors 1, 2 i 3

La Zona de Box, Sortida, Transicions i Arribada estarà situada a l’esplanada del pàrking de “la noguera CÀMPING”. Aquesta s’ubica just davant del pantà de Sant Llorenç de Montgai.

 

Sector 1: Running de 5,0 km (track tronja)

la noguera CÀMPING - Camí rural i tornada (Vista al Wikiloc)


La sortida es realitzarà des del l’esplanada del pàrking de la “noguera CÀMPING” a les 11h30’. 
Els primers metres de la cursa aniran en direcció Sant Llorenç de Montgai per carretera. Uns 150 metres més tard es realitzarà una corba cap a la dreta accedint a la nova escullera al voltant del pantà. Durant 200 metres es desenvolupant la cursa per una zona privilegiada amb un entorn paisatgístic impressionants. Tot seguit es desviarà la cursa per la carretera LV 9047 fins arribar al un desviament, a mà dreta, per incorporar-se a un camí totalment pla pavimentat. Aquest  camí s’allunya de la Zona de Box en sentit sud entre camps de conreu. 
Al punt kilomètric 2,8 si emplaçarà el primer avituallament líquid. És en aquest punt que el camí agafa una lleugera pendent positiva amb dues corbes a mà dreta que desvien cap a la tornada del primer sector.

Aquesta tornada es realitzarà per camí de terra amb una lleugera pujada els primers 400 metres. Seguit d’una lleugera baixada que permet veure tota la resta del sector així com els participants que precedeixen així com també la Zona de Box i la primera Transició.

Sector 2: Bicicleta de carretera de 22 km (track vermell)
la noguera CÀMPING - Gerb - Vilanova de la Sal - Gerb - la noguera CÀMPING (Vista al Wikiloc)

Un cop feta la primera transició, es tornarà a agafar la carretera LV 9047 direcció sud, aquest cop amb bicicleta. La carretera portarà als participants fins al poble de Gerb en un tram totalment pla en excepció del creuament de la via del tren. Aquest creuament es amb un pas elevat.
Un cop a dins Gerb es desviarà el traçat a mà dreta en direcció Vilanova de la Sal per la carretera LV9046. A partir d’aquest punt es comença a pujar el port amb un pendent del 8-10% i corbes tancades en un costat i en l’altre.
Un co
p arribat a dalt del port, lloc on s'emplaçarà el segon avituallament líquid, es començarà la tornada del segon sector amb un gir de 180º i desfent el tram realitzat anteriorment fins arribar a la Zona de Box. En aquest punt es farà la segona transició.
És important que, en tot el sector de carretera, tots el participants circulin pel seu carril ja que tant l’anada com la tornada es faran per la mateixa carretera.


Sector 3: Running de 2,1 km (track blau)

la noguera CÀMPING - Camí rural i tornada (Vista al Wikiloc)

L’últim sector es desenvolupa per una pista que s’inicia directament des de la Zona de Box. El primer tram tindrà direcció sud novament amb un tram pràcticament pla. En el punt kilomètric 0,9 es trobaran dos girs de 90º a la dreta per incorporar-se a la tornada del camí del primer sector. Novament es gaudirà d’una arribada amb lleugera baixada i amb àmplies vistes de l’últim tram i la Zona de Box. 

2 comentarios:

 1. Respuestas
  1. Buenas noches Oscar,
   Las bicicletas de montaña estan permitidas siempre que se monten ruedas lisas, no lleven cuernos y todos los tapones del manillar esten puestos.
   Esperamos que podais disfrutar del circuito y su entorno.

   Eliminar